Over Velix Fotografie

Hi ik ben Marlous, het gezicht achter Velix Fotografie. 

Velix Fotografie heeft als doel de beste versie van vrouwen vast te leggen
Ik maak foto’s waar je trots op kunt zijn en die je met trots deelt. Trots zijn op jezelf is wat mij betreft een belangrijk onderdeel van jouw geluksgevoel, het draagt bij aan zelfliefde en daarmee de groei van zelfvertrouwen.
Vrouwen kijken graag naar elkaar ter inspiratie maar soms ook met onzekerheid als gevolg. Die onzekerheid wil ik wegnemen door je een trots gevoel en zelfliefde te geven wanneer je naar jouw eigen foto’s kijkt. Mijn ultieme missie is om een kettingreactie te veroorzaken onder vrouwen door foto’s te maken die anderen inspireren. #womenempowerment

“Other women who are killing it should motivate you, thrill you, challenge you and inspire you”

– Taylor Swift. 

Waarom vrouwen? 
Vroeger was ik al druk met vriendinnen ‘mooi maken’, dan deed ik hun make up of gaf ik kledingadvies. Ik zag de trots en het zelfvertrouwen groeien zodra ze naar zichzelf in de spiegel keken. “Het zou toch fantastisch zijn als ik dit ook nog eens kan vastleggen op de foto?”, dacht ik. Op dat moment is het idee om vrouwen te fotograferen ontstaan.

Waar staat Velix Fotografie voor? 
Velix Fotografie staat voor ‘het geluk van de vrouw’. Het is een combinatie van deze woorden in het Latijn. Felix staat voor geluk en Venus staat voor de vrouw.

Wanneer heb ik mijn doel bereikt?
Dat kan ik het beste uitleggen door een compliment van een klant te delen. Dit compliment was afkomstig van haar vriend die zei: “Dit is de eerste keer dat ik jou zo mooi als je bent op de foto zie”.