Hoe het werkt

Heel simpel. We hebben contact en stemmen jouw wensen af.
We bepalen de datum en de locatie. Vervolgens ontvang je van mij jouw persoonlijk stijldocument. In dit document vind je jouw wensen terug, daarnaast geef ik tips ter voorbereiding van de shoot en weet jij wat je mee moet nemen. Hieronder zie je een voorbeeld.

 

En dan is het zo ver… de dag van de shoot is aangebroken.
Super leuk! Althans, zo moet het wel voelen. Ik vind het belangrijk dat jij helemaal comfortabel bent. Dat zal de eerste 5 minuten voor de camera misschien niet zo zijn, maar geloof mij. Na een paar minuten krijg je de smaak helemaal te pakken. “Wat moet ik doen dan voor de camera?!”, zul je misschien denken? Het antwoord daarop is niets.. je hoeft alleen maar jezelf te zijn en ik ga je daar bij helpen. Na de shoot zul je een super leuk tijd hebben gehad en voelde het eigenlijk als een dagje uit, heerlijk toch?!

Binnen 2 weken ontvang jij jouw bewerkte foto’s via een link. 
Onder deze link vind je jouw persoonlijke map met foto’s die je daar zelf kunt downloaden. Genieten geblazen want jij kan vanaf nu jouw foto’s ongegeneerd op elk gewenst moment bekijken en dat ga je vaak doen kan ik je alvast verklappen 😉 een beetje zelfliefde kan nooit kwaad. #empowerment

Ben jij een ondernemer? Dan werkt het iets anders. 
Als ondernemer wil je graag dat je bedrijf een bepaalde uitstraling heeft die past bij jouw doelgroep. Hiervoor is het belangrijk om een goede afstemming te hebben over jouw stijl. Telefonisch bespreken we wat jij wilt uitstralen en maak ik een stijldocument. Samen kijken we naar hoe we deze stijl het beste neer kunnen zetten en welke locatie daar op een juiste manier aan bijdraagt.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Neem gerust contact op.