Lieve Marlous, Heel veel dank voor de prachtige foto’s van ons huwelijk. Wij vonden het super gezellig dat je met ons mee was en het voelde alsof we elkaar al veel langer kenden. Ga lekker door in dit vak, het past je heel goed!

xx Marco & Wietske

Het weekend van 21 september mocht ik met Marco & Wietske mee naar Bodrum om daar hun bruiloft te fotograferen. Vrijdagochtend vroeg vlogen we (het was nog donker toen we opstegen) en we zouden zondagavond om 23.00u pas weer landen op schiphol. Een vol programma dus! Maar dit bruidspaar had alles tot in de puntjes geregeld. Alle gasten verbleven in hotel Macakizi (echt een aanrader overigens. Prachtige plek waar je heerlijk kan chillen met een wijntje op de vlonder aan het water, kijkend naar het uitzicht over Bodrum), dus niemand hoefde zich te verplaatsen.

Zoals gezegd een vol programma, maar wel een programma met voldoende tijd voor jezelf en lekker chillen. De bruiloft vond ook plaats bij dit hotel, Marco & Wietske vonden het daarom een goed idee om de vrijdagavond het diner op een andere plek te doen. Dit was op een heuvel met geweldig uitzicht en zonsondergang, het restaurant genaamd Limon. Er wordt altijd positief gepraat over het licht om te fotograferen in kaapstad, maar deze plek kan er ook wat van! Zo mooi.

Na het heerlijk eten, mooie speeches en alle gezelligheid was het tijd om terug te keren naar Hotel Macakizi. Daar is nog even lekker gedanst tot in de late uurtjes, er was toch tijd genoeg om de volgende dag uit te slapen en te relaxen aan het water. Perfect gepland.

En ja, toen was het dus zaterdag, de grote dag, de dag dat Marco & Wietske elkaar het ja-woord gaan geven. Om 3 uur gingen de meiden (bruid en 2 dochters) naar de bruidssuite om zich klaar te maken onder het genot van een glaasje bubbles. Ik kon aan de meiden merken dat dit een bijzonder moment is waarop ze zich hadden verheugd, maar waarbij het vooral belangrijk was dat hun moeder de dag van haar leven zou beleven. Maud deed de make-up en Anne mocht de jurk dichtknopen. De jurk was overigens zelf ontworpen en sloot naadloos aan op het figuur van Wietske, echt om door een ringetje te halen.

Marco & Wietske hadden nog een verrassing voor de gasten. Namelijk dat zij op een luxe boot naar de pier zouden komen varen. Ik mocht als enige mee op de boot, loved it. Het was zo bijzonder om mee te mogen maken. De gezonde spanning en het plezier, ik voelde het allemaal ook zo. Toen eenmaal het nummer ‘Euphoria’ van Loreen werd aangezet galmde dit geluid over het water. Marco & Wietske stonden vooraan op de boot, net als Jack & Rose op de Titanic en daar gingen ze. Juichend, dansend en wuivend naar de gasten op de pier. En daar ging ik ook, ik pinkte een klein traantje weg hoor. Ik was zo blij voor het bruidspaar, zo iets gaafs om mee te maken! Ik kneep mezelf ook wel eventjes in mijn arm. De rest verliep eigenlijk als een sprookje.. maar dat zie je ook wel aan de foto’s 🙂

Buitengewoon mooi en bijzonder. Dat is de omschrijving die ik deze bruiloft zou willen geven. Ik voelde me helemaal thuis tussen de mensen, ook al was ik fotograaf en kende ik deze mensen pas vanaf vrijdagochtend op het vliegveld. Het voelde alsof ik een weekend weg ben geweest met vrienden. Dat wil toch wel wat zeggen.